Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid - Barcelona. Lamine Yamal şi "golul fantomă" care nu s-a validat - Antena Sport (2024)

Home | Fotbal | La Liga | Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2024, 23:57

Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid - Barcelona

Lunin, intervenţie uriaşă în faţa lui Lamine Yamal / Colaj Profimediaimages/Twitter

Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în derby-ul Real Madrid – Barcelona, din etapa a 32-a din La Liga, au fost surprinse în prima repriză de pe Santiago Bernabeu. Lamine Yamal a fost aproape să înscrie un gol spectaculos, dar Adrii Lunin a avut un reflex salvator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Goalkeeperul lui Carlo Ancelotti gafase în minutul 6, când nu a ieşit la un corner şi i-a permis lui Christensen să deschidă scorul. Lunin s-a revanşat la o execuţie surprinzătoare a lui Yamal.

Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona

În minutul 27, tânărul jucător al Barcelonei a trimis mingea cu călcâiul spre poarta Realului, iar Lunin a scos balonul in extremis. Au urmat mai multe minute în care s-a verificat dacă mingea trecuse cu toată circumferinţa linia porţii.

Cele mai citite

Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY!

Ilie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty”

Cum arată acum Valentin Ceauşescu! Apariţie rară a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni!

FIA World Endurance Championship 2024 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Toyota le-a învins pe Porsche şi Ferrari

Din moment de în La Liga nu există tehnologia „Goal Line”, a fost nevoie ca arbitrii din cabina VAR să revadă faza din toate unghiurile. După mai multe minute, s-a decis că nu a fost gol şi s-a reluat jocul.

There was no goal given to Barcelona after this save made by Andriy Lunin to deny Lamine Yamal after VAR decided that the ball did not cross the line.
There is no goal line technology in LALIGA. pic.twitter.com/ls10yNjquc
— ESPN FC (@ESPNFC) April 21, 2024

Reclamă

Imediat au apărut voci care au afirmat că golul trebuia validat. Unul dintre aceştia a fost expertul celor de la Radio Marca.

Lunin se afla în interiorul porții, iar mingea pare că a depășit linia”, a declarat analistul celor de la Radio Marca, Perez Burrull.

Chiar dacă sunt 36 de camere video pe Santiago Bernabeu, a lipsit camera din unghiul invers care să arate dacă mingea a intrat sau nu. Totuşi, o imagine făcută din tribună arată clar că mingea a fost scoasă din interiorul porţii„, au reacţionat jurnaliştii catalani de la mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3

Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid - Barcelona. Lamine Yamal şi "golul fantomă" care nu s-a validat - Antena Sport (8)

Au apărut şi imagini din care reiese că mingea nu ar fi trecut linia porţii cu toată circumferinţa.

📺 La imagen que muestra que el remate de Lamine Yamal no entra al completo en la portería de Lunin.
📌 Pese a que únicamente había una toma válida para el análisis, el balón no rebasa la línea por escasos centímetros.
✍️ @LaLigaenDirecto https://t.co/te47CfhPVe
— Relevo (@relevo) April 21, 2024

Antonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona

Antonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – FC Barcelona, chiar pe tunelul de la vestiare. Reacţia poliţistului a devenit virală.

Antonio Rudiger a făcut un meci uriaş în returul din sfertul de finală cu Machester City şi a devenit un adevărat idol pentru fanii Realului. De altfel, pe lângă prestaţia de excepţie, fundaşul neamţ a fost cel care a marcat golul calificării.

Antonio Rudiger a fost extrem de relaxat înainte marelui meci cu FC Barcelona. Şi a încercat, în glumă, să sperie un poliţist pe tunelul de la vestiare. Gestul lui Rudiger nu i-a smuls decât un zâmbet poliţistului.

Reclamă

  • andriy lunin
  • el clasico
  • lamine yamal
  • real madrid - barcelona

Recomandări

Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid - Barcelona. Lamine Yamal şi "golul fantomă" care nu s-a validat - Antena Sport (9)Loading ...

Reclamă

Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid - Barcelona. Lamine Yamal şi "golul fantomă" care nu s-a validat - Antena Sport (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 5602

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.